Retourneren

Retourneren doen wij niet moeilijk over. Binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst kan u de koopovereenkomst herroepen en het ontvangen product retour sturen.

Het verdiend aanbeveling de retour voor verzending aan te melden zodat we ervoor kunnen zorgen dat het retourproces zo soepel mogelijk verloopt. U meld uw retour aan via email naar: klantenservice@123vitamines.nl.

Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar 123vitamines.nl.

Retourneren is gratis als u gebruikmaakt van normale bezorgers (DHL, PostNL). U dient de bestelling eerst zelf te frankeren en krijgt dit bedrag bij terugbetaling van het aankoopbedrag van ons terug.

Retouradres:

123vitamines.nl
Bomkade 3
3311 JD Dordrecht
ovv. RMA + ordernummer

 

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes en oliën, geldt dat deze producten om redenen van gezondheidsbescherming niet geretourneerd kunnen worden wanneer de verzegeling na levering is verbroken. Wanneer u producten bij gebruik heeft beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen.

 

In geval van retour worden het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten vergoed, de retourzending is voor uw rekening.

Na ontvangst van mededeling to herroeping boeken wij het bedrag zo snel mogelijk naar u terug. Dit is uiterlijk binnen binnen 14 na ontvangst van uw verzoek tot herroeping. Wij kunnen u vragen bewijs van retourzending.

De terugboeking vindt plaats via hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft.

 

Mocht een product u niet in goede staat bereiken dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren u direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst. Producten die u niet in goede staat bereiken dienen, na contact met onze klantenservice, eveneens te worden geretourneerd.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.