Bezorgen

Bij 123vitamines kunt u op verschillende manieren je producten laten bezorgen. Voor het gemakt hebben we even onze mogelijkheden voor je opgeschreven:

Verzending binnen Nederland

Voor de Nederlandse bestellingen werkt 123vitamines.nl samen met PostNL. Bestelling met een hogere waarde dan €74,95 worden gratis verzonden. Voor de verzending van bestellingen met een waarde tot €74,95 rekent 123vitamines.nl een vast laag tarief van €4,95 ongeacht het aantal producten of grootte van uw bestelling. Zo worden uw producten altijd makkelijk en voordelig bij u thuis of op kantoor bezorgd.

Verzending naar Belgie

Voor bestellingen met een waarde van €74,95 of meer die naar België worden verzonden, rekent 123vitamines.nl géén verzendkosten. Onder de €74,95 betaalt u slechts €4,95 verzendkosten.

Levertijden

Uw bestelling wordt verstuurd met PostNL en indien u voor 16:30u bestelt wordt uw pakketje doorgaans dezelfde dag nog verzonden. Meestal ontvangt u uw pakket dan ook binnen 1-2 werkdagen na aankoop. Mocht deze termijn onverhoopt worden overschreden, dan brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte.

Levertijden en voorraad

Het kan per product verschillen wanneer deze op voorraad zijn. Op de productpagina kunt u de exacte verwachte levertijd vinden. Deze worden continu bijgewerkt en zoveel mogelijk in acht genomen.

De levertijden voor bestellingen gedaan in het weekend zijn wat langer. Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen.

Verschillende producten met verschillende leverijden

Wanneer u meerdere producten bestelt met verschillende levertijden, hanteren wij de langste levertijd met het versturen van uw bestelling. Dit doen we uit overweging om zo milieuvriendelijk de pakketten te versturen. Mocht er heel veel verschil tussen zitten, dan vragen we of u een deellevering wenst. 

Track & Trace

Elke verzending wordt geleverd met een track and trace code. De track and trace code versturen wij naar uw opgegeven email adres waarmee u de verzending tot aan levering kan volgen.

Niet thuis

Mocht je om wat voor redenen niet thuis zijn, dan wordt het pakketje, of bij de buren afgeleverd inclusief een kaartje in je brievenbus met daarop de vermelding van het adres waar PostNL het pakketje heeft afgeleverd. Mocht dat niet mogelijk zijn omdat er geen buren thuis zijn of het pakketje niet accepteren, dan zal PostNL het pakketje en volgend moment (meestal de volgende dag) het pakketje nogmaals aanbieden op je eigen adres.