Betalen

Bij 123vitamines kunt u op verschillende manieren betalen en dat is wel zo makkelijk. De mogelijkheden zijn de volgenden:

iDEAL:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, Bunq of SNS Bank, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?

U bestelt een product en kiest iDEAL als betaalmethode
Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
U ontvangt een bevestiging van uw bank
U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd

Mastercard / VISA / American Express / Maestro

Controleer eerst goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul dan het kaartnummer en de vervaldatum en van uw creditcard in.

Nadat u op VERSTUREN heeft geklikt wordt de betaling verwerkt. Het resultaat wordt op het scherm getoond. Indien de betaling door de Creditcard maatschappij wordt goedgekeurd, wordt uw bestelling direct verwerkt.

Mister Cash / Bankcontact

Heb je een Belgische bankrekening? Dan kan u betalen via Bankcontact. Bancontact is in België de marktleider in elektronische betalingen. Hiermee kunnen onze Belgische klanten extra gemakkelijk hun betalingen voltooien.

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden of geld ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPalrekening. Meer informatie over PayPal vindt u op http://www.paypal.nl.

Factuur

Bij afrekenen middels factuur neemt u contact op met de klantenservice met de samenstelling van uw winkelwagen en adresgegevens. Deze gegevens worden verwerkt en de order verzonden. U ontvangt vervolgens een factuur voor de bestelling met een betaaltermijn van 21 dagen.