Bestellen

Bestellen kan bij ons op de verschillende manieren, hieronder hebben we de mogelijkheden voor je neergezet. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Via onze website www.123vitamines.nl:

Voor een bestelling hoef je niet vooraf een account aan te maken. Je plaatst de producten en het aantal die je wenst in de winkelmand. Bij iedere selectie van een product heb je de keus om verder rond te neuzen in de webwinkel of dat je wenst af te rekenen. Indien je kiest voor afrekenen, dan kun je op dat moment nog de bestelling wijzigen. Bij het afrekenen wordt gevraagd om je naam en adres te vermelden. Je kunt hier tevens kiezen om een account aan te maken zodat onze webwinkel de volgende keer automatisch jouw persoonlijke gegevens naar voren laat komen. Bij het afronden van de bestelling ontvang je van ons binnen enkele seconden per email een bevestiging van de bestelling. 

Via email door te mailen naar klantenservice@123vitamines.nl

Ook per email nemen we met alle plezier je bestelling in behandeling. Om je bestelling te kunnen verzenden ontvangen we graag jouw naam, adresgegevens en de producten (plus productcodes indien deze vermeld staan op de website) die je wenst te ontvangen. Onze medewerkers stuurt u dan een bevestiging per mail en een betalingslink. Controleer deze bevestigingsmail goed. Na betaling komt uw bestelling zo snel mogelijk uw kant op.